Zapri iskalnik ×
Povečaj kontrast
Belo na črnem
Povečaj pisavo

Ponastavi vse nastavitve

Priprava na porod in starševstvo začetek 09.02.2023

Preglej vse dodogke

Začetek: 09. 02. 2023

Lokacija: Zdravstveni dom Ilirska Bistrica

PROGRAM TEČAJA “PRIPRAVE NA POROD IN STARŠEVSTVO”

Tečaj bo potekal v učilnici za zdravstveno vzgojo v kletnih prostorih v starem delu Zdravstvenega doma Ilirska Bistrica.

  • četrtek 09.02.2023  ob 17.00 uri

Tema: PRVA IN DRUGA PORODNA DOBA

Predavatelj: Alenka Pecman Buček, dipl. babica

  • petek 10.02.2023 ob 17.00 uri

Tema:  TRETJA PORODNA DOBA IN POPORODNO OBDOBJE

Predavatelj: Alenka Pecman Buček, dipl. babica

  • ponedeljek 13.02.2023 ob 17.00 uri

Tema:  DOJENJE


NASLEDNJI TERMINI PREDAVANJ BODO OBJAVLJENI NAKNADNO zato vas prosimo, da nam sledite tudi na spletni strani www.zdib.si in fb strani ZD Preventiva.

Več  informacij o tečaju  lahko dobite v Zdravstvenem domu Il. Bistrica na tel. 031-605-515, Dijana Godec ali el.naslov: dijana.godec@zdib.si

V Sloveniji imamo dolgoletno tradicijo izvajanja skupinske vzgoje za bodoče starše. Zdravstveni domovi in porodnišnice po Sloveniji organizirajo tečaje z različnimi poimenovanji, in sicer  materinske šole, šole za starše, priprava na porod in starševstvo … Bodoči starši lahko na ta način prejmejo ključne informacije s področja poteka nosečnosti, poroda, dojenja, razvoja in nege ter prehrane novorojenčka, zato vsem nosečnicam in bodočim očetom priporočamo, da se jih udeležijo. V nekaterih porodnišnicah je opravljen tečaj priprave na porod in starševstvo tudi pogoj za prisotnost očeta pri porodu.

Vse informacije o pripravi na porod in starševstvo lahko dobite v referatu za zdravstveno vzgojo v Zdravstvenem domu Il. Bistrica na tel. št.: 031-605-515 ali na e-naslov: dijana.godec@zdib.si