Zapri iskalnik ×
Povečaj kontrast
Belo na črnem
Povečaj pisavo

Ponastavi vse nastavitve

Covid testiranje in cepljenje

COVID CEPLJENJE : Pacienti se morajo na Covid cepljenje predhodno naročiti v ambulanti  svoje os. zdravnice po urniku za naročanje ali na Informacijah tel.št. 05/7112-100, kjer se dogovorijo tudi za termin cepljenja. 

 

URNIK TESTIRANJ na HAGT in PCR : VSAK DELOVNIK od 07:30 – 09:30 ure, predhodno naročanje ni potrebno.  Testiranje je namenjeno:

  • Bolnikom, ki kažejo znake okužbe
  • Bolnikom, ki so pozitivni na samotestiranju (predhodno je potrebno obvestiti izbranega os. zdravnika)
  • Bolnikom, ki želijo skrajšati izolacijo med 7. in 10. dnem po pozitivnem testu in ne kažejo več znakov okužbe
  • Za odvzem samoplačniških HAG brisov =7,00 eur
  • Za odvzem samoplačniških PCR brisov =93,00 eur  (predhodno se naročite v covid ambulanti vsak delavnik med 9.00 in 10.00 uro na tel. št. 041 448 083 ali na e-mail covid@zdib.si ).
  • PCR brise izvajamo ob ponedeljkih, sredah in petkih.

Plačilo je možno s točnim zneskom gotovine ali s kartico na sami lokaciji testiranja.
Za samoplačniški odvzem brisa za potrditev okužbe z virusom SARS CoV-2 je potrebno predhodno naročilo in plačilo. Samoplačniki morajo potrdilo o plačilu prinesti s seboj na termin testiranja. Brez predloženega tiskanega potrdila ne bo izvedeno testiranje. Samoplačniška PCR testiranja se izvajajo le po predhodnem naročilu na covid telefonski št. 041 448 083 od ponedeljka do petka od 09.00 do 10.00 ure ali na el. naslov covid@zdib.si
Prosimo, da na elektronski naslov covid@zdib.si posredujete svoje podatke in sicer: ime in priimek, datum rojstva, ZZZS številko zavarovanja, telefonsko številko ter potrdilo o nakazilu, iz katerega morajo biti razvidni podatki plačnika ter v namenu ime in priimek testirane osebe. Po prejetju podatkov vas bomo telefonsko kontaktirali za termin odvzema brisa.
Za podjetja: V kolikor želite račun za opravljeno storitev na podjetje, na to opozorite v elektronskem sporočilu ob naročilu in priložite naročilnico ter poimenski seznam.

Podatki za plačilo: Zdravstveni dom Il. Bistrica Gregorčičeva c. 8 6250 Il. Bistrica

TRR: SI56 0123 8603 0920547

Sklic SI 99

Koda namena: MDCS

Namen: IME IN PRIIMEK TESTIRANE OSEBE

ZNESEK: 93,00 eur (PCR test) oz. 7,00 eur (hitri antigenski test)

Davčna številka: 55050077

V kolikor imate znake in simptome, ki bi lahko kazali na možnost okužbe z virusom Covid-19, se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali v nujnih primerih z zdravnikom v ambulanti nujne medicinske pomoči.

Preberi več o cepljenju proti Covid19

xx