Zapri iskalnik ×
Povečaj kontrast
Belo na črnem
Povečaj pisavo

Ponastavi vse nastavitve

AMBULANTA ZA NEOPREDELJENE PACIENTE

27. 01. 2023

OBVESTILO O ZAČETKU DELOVANJA AMBULANTE ZA NEOPREDELJENE PACIENTE

Vse paciente, ki trenutno nimate izbranega osebnega zdravnika obveščamo, da smo Vašo zdravstveno dokumentacijo (zdravstveni karton) prenesli v ambulanto za neopredeljene paciente.

Ambulanta bo z delom pričela v novi stavbi Zdravstvenega doma Ilirska Bistrica v 1. nadstropju (Ambulanta družinske medicine 6) 1.2.2023 po razporedu, ki bo objavljen na spletni strani ZD Ilirska Bistrica (www.zdib.si) / dejavnosti / ambulante družinske medicine .

Naročanje na pregled bo možno osebno ali po telefonu 05/ 29 27 172 v delovnem času ambulante ali preko spletnega obrazca za naročanje na pregled (www.zdib.si).

Priporočamo, da vso potrebno dokumentacijo (stalne recepte, napotnice za kontrolni pregled, naročilnice…) naročate preko spletnega obrazca za naročanje, ki je dostopen na www. zdib.si.

Podpis izbire opredelitve na ambulanto za neopredeljene paciente boste lahko opravili ob prvem pregledu v ambulanti, samo v ta namen Vam ni potrebno prihajati v ZD Ilirska Bistrica.

V ambulanti bodo delovale vse zdravnice družinske medicine, ki so zaposlene v ZD Ilirska Bistrica.

Obveščamo vas, da imate vsi pacienti starejši od 19 let in ste še vedno opredeljeni pri dr. Komen, možnost prenesti svoj osebni zdravstveni karton v Ambulanto za neopredeljene zavarovane osebe,  https://zdib.si/ambulanta/ambulanta-za-neopredeljene-paciente/