Zapri iskalnik ×
Povečaj kontrast
Belo na črnem
Povečaj pisavo

Ponastavi vse nastavitve

OBVESTILO AMBULANT GLEDE DELOVANJA V ČASU SELITVE V PRIZIDEK ZD

23. 11. 2022

VSE PACIENTE OBVEŠČAMO, DA BO V ČASU od ČETRTKA 01.12. do predvidoma PONEDELJKA 05.12.2022 POTEKALA SELITEV V NOVE PROSTORE PRIZIDKA ZD.

Selitev bomo organizirali tako, da ne bo izpada delovnega procesa ter da bodo pacienti deležni nemotene oskrbe v primeru nujnih stanj.

PACIENTE NAPROŠAMO ZA RAZUMEVANJE IN STRPNOST PRI MOREBITNIH OBČASNIH MOTNJAH PRI DELOVANJU TELEFONSKIH LINIJ, SPLETNIH POVEZAV TER PRI NUDENJU NEKATERIH NENUJNIH ZDRAVSTVENIH STORITVAH.

Od ponedeljka 05.12.2022 dalje lahko storitve Ambulant družinske medicine, Referenčnih ambulant, Laboratorija in Fizioterapije, poiščete v novi stavbi, kjer bo odslej tudi Informacijska točka.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

OBVESTILO LABORATORIJA

Vse naročnike laboratorijskih storitev obveščamo, da bo selitev laboratorija v nove prostore potekala v četrtek, 1.12. in v petek 2.12.

Skladno s tem bo spremenjen tudi delovni čas laboratorija:

  • v ČETRTEK 1.12. bo laboratorij ODPRT do 12.00 ure
  • V PETEK, 2.12. bo laboratorij ZAPRT

Laboratorij bo na novi lokaciji pričel z rutinskim delom v PONEDELJEK 05.12.2022

Že vnaprej vas ob eventuelnih težavah prosimo za razumevanje.

______________________________________________________________________________________________________________________________________